Bezoek onze tentoonstelling ’15 jaar Vijverfestival’

By 26 april 2018Nieuws

De organisatoren van het Vijverfestival nodigen je graag uit op de tentoonstelling ’15 jaar Vijverfestival’. Van 5 tot en met 20 mei zullen de gangen van cc Westrand omgetoverd worden tot een unieke reis door de voorgaande 14 edities van het Vijverfestival. Je ziet het evolueren en leest en beleeft de verhalen alsof je er zelf al die tijd bij was.

Wat kan je verwachten?

De expo geeft je aan de hand van een zorgvuldig samengestelde selectie foto’s een inkijk in het festival, van bij de start in 2004 tot nu. De voorgaande 14 edities worden in beeld gebracht en je krijgt er telkens de nodige uitleg bij. En er is ook al een sneak peek naar de editie van dit jaar.

Een(dje) om te…

De rijke geschiedenis van het Vijverfestival alleen aan de foto’s weergeven, zou zonde zijn. Want doorheen de jaren zijn er tal van anekdotes en straffe verhalen die nooit gedeeld werden met het publiek. Speciaal voor de expo werden ze gebundeld.

Ook zo nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen en laat je onderdompelen in de wondere Vijverfestivalwereld. De tentoonstelling is gedurende twee weken gratis te bezichtigen in de gangen van cc Westrand.

Deel jouw bezoek met de hashtag #15jaarVijverfestival

Ciska De Man

Author Ciska De Man

More posts by Ciska De Man