Dit zegt de pers over het veertiende Vijverfestival

By 10 juli 2017Nieuws
In zowat alle kranten staat maandagochtend een verslag van het veertiende Vijverfestival. Ook de aanwezige journalisten zagen dat het goed was.

Beginnen doen we bij Het Nieuwsblad, dat het heeft over – en we citeren – “de gezonde mix van zon, lekker eten en drinken en gevarieerde muziek in een uitzonderlijk kader. Bij mooi weer blijkt het Vijverfestival het tofste evenement in Dilbeek te zijn. Twee podia met een gezonde variatie tussen aanstormend talent en gevestigde waarden, tal van exotische eettentjes en een prachtig uitzicht op het podium dat op de kasteelvijver van Dilbeek staat. En dat allemaal gratis en voor niets: er zijn minder goede redenen om naar een festival af te zakken.”

Lees hier het volledige artikel.

Ook Persinfo had lof voor het “vlekkeloze Vijverfestival”. Een schot in de roos, noemen ze het.

Lees hier het volledige artikel.

Het Laatste Nieuws haalt de loftrompet ook erg graag boven. “Meer dan 12.000 bezoekers, en een heuvel achter het gemeentehuis die – logischerwijs – nooit drukker bezet was. Het Vijverfestival heeft er een topeditie opzitten, zonder ook maar één incident. Voor de muzikale hoogtepunten tekenden André Brasseur en Clement Peerens Explosition”, staat er te lezen.

In hun artikel – dat je hier kan lezen – sloop evenwel een foutje. Onze woordvoerder had het namelijk niet over een overrompeling op vrijdag, maar wel op zaterdag tijdens de optredens van Zwangere Guy en Merdan Taplak Orkestar.

Guy Stevens

Author Guy Stevens

More posts by Guy Stevens