Enkele weetjes voor de allerkleinsten, kinderen en tieners

By 28 maart 2019Uncategorized

Het Kinder- en Tienerdorp zorgt al jaar en dag voor extra animatie en ambiance op het Vijverfestival. Het is de plek bij uitstek waar kleuters, kinderen en tieners kunnen proeven van heel wat creatieve workshops. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met de Babybar. Die zorgt ervoor dat mama’s in alle discretie, rust en comfort hun kind de borst kunnen geven. Maar wat mogen ze dit jaar verwachten?

Openingsnummer: De Planken
Nee nee, geen planken om een tuinhuis mee te maken, maar een hippe en leuke popgroep voor kinderen. Zij hebben voor het Vijverfestival één doel: beginnen met een knal en de kinderen entertainen met de mooiste liedjes: spetterende deuntjes die je zo kan meezingen, swingende songs waarbij je moeilijk kan blijven stilzitten.

Een uurtje later, een uurtje langer
Hoewel we zaterdag nog altijd openen om 14u in de namiddag, zal de kindergroep pas om 15u optreden. Zo hebben ouders en hun kinderen de tijd om op te warmen om daarna af te zakken naar het Kinder- en Tienerdorp dat om 16u zijn deuren zal openen. Maar niet getreurd, we compenseren dit door een uurtje langer openen te blijven. Evenveel tijd voor plezier als vorig jaar, maar dan tot 19u. 

Thema dit jaar: wie ben ik? 
De rode draad in het Kinder- en Tienerdorp dit jaar is de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Samen met de kinderen gaan we op zoek naar hun unieke identiteit: wie ben ik en wat wil ik worden? Leuke workshops dus waarin kinderen zich ook wat kunnen ontplooien. 

Zin om mee te helpen? 
Om alle kinderen een dag vol plezier aan te bieden, zoeken we nog helpende handen voor zowel de opbouw van het dorp alsook om workshops te begeleiden. Iedereen is welkom: jong en oud, enthousiaste ouders, tantes, grote broers of zussen. Interesse om mee een glimlach te toveren op de gezichten van deze kinderen? Stuur dan een mailtje naar kirsten.deliens@vijverfestival.be

Ciska De Man

Author Ciska De Man

More posts by Ciska De Man