Het Vijverfestival nodigt uit

By 26 september 2016Nieuws

Heb jij zin om je steentje bij te dragen aan het Vijverfestival in Dilbeek? Dan is dit je kans. Wij breiden onze kern van organisatoren uit en nodigen mensen die interesse hebben graag uit op onze ‘nieuwemensenvergadering’ op dinsdag 11 oktober om 20 uur in cc Westrand.

Het Vijverfestival wordt elk jaar georganiseerd door de vzw Vijverfestival, bestaande uit een gemotiveerde groep vrijwilligers van allerlei pluimage. Die kern is onderverdeeld in werkgroepen, die elk een ander aspect van het festival belichten. Zo is er bijvoorbeeld communicatie, logistiek, programmatie en kinderdorp.

Maar wat staat er dan te gebeuren op die nieuwemensenvergadering? De verantwoordelijken van elke werkgroep stellen je hun werkgroep voor en leggen je uit waar zij in de loop van het jaar zoal mee bezig zijn. Dan krijg je een mooi beeld van hoe alles in zijn werk gaat en kun je makkelijk ergens bij aansluiten. 

“We hopen dan ook wat nieuwe enthousiaste mensen te mogen verwelkomen op dinsdag 11 oktober”, zegt woordvoerder Guy Stevens. “We zitten met een goed gevulde kern, maar natuurlijk is iedereen welkom om mee te werken aan ons festival.”

Graag een seintje op guy@vijverfestival.be als je naar in de infoavond komt of niet aanwezig kan zijn maar toch deel wilt uitmaken van de kern.

Word een deel van deze geweldige groep organisatoren!

Word een deel van deze geweldige groep organisatoren!