(Kleine) finale Rode Duivels op groot scherm op Vijverfestival

By 11 juli 2018Nieuws

Zucht. Ben jij ook nog zo ontgoocheld na de gruwelijke wedstrijd van dinsdagavond tussen Frankrijk en onze Rode Duivels? Slechts één goede manier is er om die bittere pil door te slikken: de kleine finale winnen. Je kan ze live volgen op het Vijverfestival.

Geen woord willen we nog kwijt over Frankrijk-België. Wat een ontgoocheling… Maar het leven gaat verder, en de rest van je leven kan je aanvangen op het Vijverfestival. Vrijdag zijn er optredens van Jakomo, Johan Verminnen, Twallie en Mensch, Je Erger Niet.

Zaterdag is dan de tweede festivaldag, met als headliner Daan (Deluxe). Nog erg hoog op onze festivalaffiche: de Rode Duivels. Ze spelen de wedstrijd om de derde plaats op het WK Voetbal in Rusland. Nog een laatste keer gaan we Tous Ensemble supporteren voor Hazard, De Bruyne, Kompany, Lukaku en co, en dat vanaf 16 uur aan het Zuiden Zindert-podium.

Daardoor wordt het optreden van Bruna vervroegd naar 15 uur. Anysa mag in plaats van op het Patattenveld optreden in de vijver en dat om 16.20 uur. De rest van het programma blijft hetzelfde en vind je hier.

 

Guy Stevens

Author Guy Stevens

More posts by Guy Stevens