Nieuw dit jaar: de familiewandeling van het Vijverfestival

By 12 juni 2017Nieuws

Het kinder- en tienerdorp is de voorbije 14 jaar een vaste waarde geworden op het Vijverfestival. Een plaatsen waar de allerjongsten en de iets minder jongen een hele dag kunnen spelen en deelnemen aan workshops en leuke activiteiten. Dit jaar doen we daar graag een schepje bovenop.

Hou daarom alvast zondag 25 juni vrij in je agenda voor onze geweldige familiewandeling. Een dag waarop jij samen met je gezin en vrienden kan genieten van een gezellige namiddag.

Wat staat er op het programma?

Een wandeling van ongeveer 3 kilometer waarbij we jou en de rest van je gezin uitdagen om Ducky te helpen en zijn vriendjes terug te vinden.   Door samen enkele opdrachtjes uit te voeren, krijg je spelenderwijs stukjes van de puzzel om het mysterie te ontrafelen. Nadien kan je nagenieten op het Patattenveld  van een hapje, een drankje en randanimatie.

De praktische zaken nog even op een rijtje:

  • Zondag 25 juni
  • Start op het Patattenveld tussen 13u en 14u
  • Ongeveer 3 km (+/- 2u wandelen en activiteiten)
  • De wandeling is toegankelijk met buggy

Inschrijven is verplicht en kan via vijverfestival.be/wandeling. Vermeld bij je inschrijving zeker met hoeveel je zal deelnemen! Bekijk hier ook het evenement op Facebook.

En dit allemaal in het teken van ‘gezondheid en bewegen’. Het thema van het kinder- en tienerdorp van het Vijverfestival op 8 juli 2017.  Lees er hier alles over.