Skip to main content

Wie naar de app store op zijn smartphone gaat en daar op ‘Vijverfestival’ zoekt, vindt daar voortaan een gloednieuwe applicatie van het gelijknamige festival. Wat je daarin kunt? In de eerste plaats vind je er een erg handig overzicht van de line-up op het festival. Elke artiest en band gaat er vergezeld van het podium waar hij/zij optreedt, het begin- en einduur, een foto en een tekstje ter voorstelling. Verder vind je in de app een plattegrond van het festivalterrein, en – last but not least – een bijzonder handige manier om te betalen voor je drank en eten op het festival. Daarmee vermijd je het onvermijdelijke aanschuiven aan de kassa’s. Geld op je account zetten kan met enkele kliks en betalen doe je vervolgens door je smartphone te laten scannen aan de togen en de food trucks.

Stap 1:

Haal je gsm uit en scan onze QR code om de Vijverfestival app te downloaden via de Apple store of Google play store. Of scan deze QR-code:

Stap 2:

Aanmelden: klik op “ Guest #xxxxx en creëer een nieuwe login aan de hand van je Google of Facebook account. Indien je liever een nieuwe login aanmaakt, kan dit ook via je e-mailadres.

 

Stap 3:

Welkom op de Vijverfestival app! Hier kan je navigeren doorheen de menu’s om alle nuttige informatie omtrent het festival terug te vinden. Bovenaan rechts vind je jouw unieke betaalcode, die je kan gebruiken om consumpties aan te schaffen. Het beschikbare bedrag zal je hier dus steeds kunnen terugvinden.

 

Stap 4:

Via de knop ‘add money’ kan je gemakkelijk een bedrag toevoegen aan jouw persoonlijke account. Het geuploade bedrag zal je vervolgens kunnen nuttigen, door je persoonlijke QR code te laten scannen, aan de betaalstanden van de bars en de foodtrucks op ons festivalterrein.

Opgelet! Voor elke transactie wordt een transactiekost aangerekend van € 0,50.

Volgende betaalmogelijkheden bestaan: Payconic of de app van je bank. Indien er om welke reden dan ook moeilijkheden zouden optreden, voorzien wij de nodige back-up: spreek een festivalmedewerker aan of richt je tot een van onze kassa’s.

Houd er tevens rekening mee dat een beker dient aangeschaft te worden voor de eerste consumptie aan de bar. Er wordt namelijk € 2 in rekening gebracht voor de aankoop van de beker, en deze wordt NIET terugebetaald aan het einde van het festival. Gelieve deze beker dus bij te houden en om te ruilen voor een nieuwe bij herhaaldelijke consumpties. Wij moedigen je ook aan deze beker bij elke nieuwe editie van het Vijverfestival wederom mee te brengen.

 

Stap 5:

Terugbetaling. Geld over op jouw account na afloop van het Vijverfestival ? Geen probleem, je kan namelijk een terugbetaling aanvragen. Vanaf 22 juli tot en met 28 juli kan je een aanvraag indienen. Opgelet! Er wordt een administratieve kost aangerekend van € 1,00 per terugbetaling.